Telefoon 0181 627 027 Mijn dossier Ouwerkerk Online

Nieuws

Jeroen en Princess: “Het Ondernemingsrecht duo van Ouwerkerk Notariaat”

Binnen het team van Ouwerkerk Notariaat wordt de afdeling Ondernemingsrecht vertegenwoordigd door Jeroen Verhage (kandidaat-notaris) en Princess Roseval (paralegal). Samen adviseren en begeleiden zij cliënten op het gebied van Ondernemingsrecht. Daarnaast zetten zij zich zeer actief in voor het uitbreiden van de bestaande praktijk; zowel binnen kantoor als tijdens diverse evenementen op locatie.

Kennismaking met Jeroen en Princess

Mr. Jeroen Verhage is sinds juli 2016 verbonden aan Ouwerkerk Notariaat als senior kandidaat-notaris. Hij heeft in 1998 aan de Rijksuniversiteit Leiden zijn rechtenstudie afgerond en tevens in 2003 de notariële beroepsopleiding. Inmiddels heeft Jeroen 19 jaar relevante werkervaring. Naast Ondernemingsrecht beschikt hij ook over gedegen kennis van het Familie- en Onroerend goed Recht. Princess Roseval versterkt sinds 1 februari 2017 de Ondernemingsrechtpraktijk van Ouwerkerk Notariaat als paralegal. Zij heeft 11 jaar ervaring binnen het notariaat in diverse rechtsgebieden. Tevens volgt zij de geheel vernieuwde beroepsopleiding voor notarisklerken.

Starten van een onderneming of overname van een bedrijf?

Als Ondernemingsrecht duo zijn Jeroen en Princess nu al perfect op elkaar ingespeeld en geven ze samen sturing aan de rest van hun team. Op het gebied van ondernemen en organiseren bent u bij Ouwerkerk Notariaat dan ook aan het juiste adres. Bij het starten van een onderneming of de overname van een bedrijf is het van groot belang welke rechtsvorm het meest geschikt is voor de activiteit die u zou willen ontplooien. Ons kantoor zet deze zaken graag met u op een rij onder het genot van een kopje koffie. U krijgt daardoor meteen een blik in onze organisatie en onze werkzaamheden. En indien u voor de eerste keer een eenvoudige bv wenst op te richten, dan kan dit tegen een zeer scherp tarief. Ook gevorderde ondernemers helpen wij natuurlijk graag. U bent gewend risico(‘s) te nemen en zelf te beslissen. Toch kan het goed zijn om eens in gesprek te gaan met ons als onpartijdig notaris die u, door de jaren heen, kan ondersteunen als adviseur en klankbord. Kortom, samen bouwen we graag aan een relatie waar u wat aan hebt; zowel zakelijk als privé. Neem gerust contact met ons op.

Ondernemingsrecht Jeroen en Princess

Wilt u een offerte? Deze maken we graag voor u in orde!

Vraag offerte aan

Blijf op de hoogte

Als eerste horen over interessante events en nieuwtjes? Schrijf u in, dan houden we u per e-mail op de hoogte.

  Contact

  Bezoekadres
  Boyleweg 8
  3208 KA Spijkenisse

  T 0181 627 027
  F 0181 627 044
  E info@ouwerkerknotariaat.nl

  Openingstijden

  Maandag t/m vrijdag
  08.45 – 17.00 uur

  Buiten onze openingstijden is het ook mogelijk om een afspraak te maken. Neem contact op en we bespreken uw wensen.