Telefoon 0181 627 027 Mijn dossier Ouwerkerk Online

Erven, nalaten en schenken

Hoe wilt u uw partner beschermen wanneer u er zelf niet meer bent? Wie zijn uw erfgenamen? Wanneer u overlijdt bepaalt de wet wie uw erfgenamen zijn. Maar misschien is dat helemaal de regeling niet die u in gedachten had. In een testament kunt u zelf bepalen wie uw erfgenamen zijn (bijvoorbeeld de partner met wie u samenwoont), wie wat krijgt en wie waar verantwoordelijk voor is. Maar denk bijvoorbeeld ook aan het besparen van erfbelasting, de zorg voor minderjarige kinderen, uit uitsluiten van de partners van uw kinderen, het aanwijzen van een executeur, iets doen voor een goed doel of het treffen van een regeling die de eigen bijdrage voor AWBZ zorg kan verminderen.

Ouwerkerk Notariaat verzorgt, naast het opmaken van testamenten, ook andere zaken voor u die te maken hebben overlijden en het zorgen voor de nalatenschap. Zo kunt u bij ons terecht voor het professioneel afwikkelen van een nalatenschap door ons kantoor aan te wijzen als executeur, kunnen wij de aangifte erfbelasting voor u verzorgen en stellen wij verklaringen van erfrecht op.
Wanneer u twijfelt wat u moet doen na een overlijden kunt u ons altijd bellen; zo kunt u veel juridische en financiële problemen voorkomen.

Direct een afspraak maken? Wij bellen u.

Komt het u beter uit wanneer wij u bellen voor informatie, advies of een afspraak? Vul dan hier uw gegevens in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wilt u een offerte? Deze maken we graag voor u in orde!

Vraag offerte aan

Blijf op de hoogte

Als eerste horen over interessante events en nieuwtjes? Schrijf u in, dan houden we u per e-mail op de hoogte.

Contact

Bezoekadres
Raadhuislaan 45a
3201 EM Spijkenisse

Postadres
Postbus 803
3200 AT Spijkenisse

T 0181 627 027
F 0181 627 044
E info@ouwerkerknotariaat.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08.45 – 17.00 uur

Buiten onze openingstijden is het ook mogelijk om een afspraak te maken. Neem contact op en we bespreken uw wensen.